Wat brengt de "stationaire economische" naar de stad?

通过admin

Wat brengt de "stationaire economische" naar de stad?

Wat brengt de "stationaire economische" naar de stad?

  Yangguang.com, Beijing, 18 juli (Reporter Li Cong) Fenomeen, "Nooit verdwenen elektrische golven" "Zhu Wei" Officieel geopend in Shanghai Old Theatre – Miki Grand Theatre.

De voormalige heeft geronditioneerd 259 games, gemaakt zeldzaam "elektrisch golffenomeen" in de hedendaagse Chinese Stage Art World; de laatste staat bekend als "Oosters Swan Lake", en Zeng Zudu ging naar Japan tot tournee en vele geweldige wereldkijkers. Volgens Chen Feihua zei hoofd van Shanghai Songdance, dat de uitvoering van de inwoner van de Shanghai Song Dance Mission in de jaren is geweest, "hoop ik dat dit is om de beperking van de prestaties van het dansspel te doorbreken, brengen Uitstekende danskunst werkt aan een meer groot publiek.

Na deze twee boutique getemperd, zal het meer kansen bieden om talenten te tonen aan meer uitstekende dansers, en hoop meer te laten zien ‘kleine Zhu’ onder uitstekende acteurs. "Tegelijkertijd, op de 15e, is de National Style Music Scene" Sea Life "ook" Official Xuan "in Shanghai’s Resident Performance Plan," vestigen "met een 91-jarige geschiedenis van Cadillac Shanghai Concert Hall, gelanceerd in een jaar honderden uitvoeringen.

  Het is duidelijk dat "Marine People’s Music" het MUSIC-merk is dat het Nationaal Orchestra van Shanghai de afgelopen jaren heeft gestreefd. Sinds 2016 hebben we een multimedia-muziekscène, het nationale orkest, de nationale kamer, enz. Gelanceerd, de reputatie is voortdurend vertegenwoordigd . Het cre?ren van "Marine People" is afkomstig van verschillende stijlen van Chinese po?zie, of de majestueuze, of drijvend en streeft ernaar de rijke stem en overvloed aan nationale instrumentale muziek en overvloed aan te tonen. Luo Xiaoci, hoofd van het Nationaal Orchestra van Shanghai, zei dat "Marine People’s Music" is "terug" in de vorm van een ingezetene vorm, "" Sportseditie is eigenlijk ‘geavanceerde versie’, we plaatsen muziek, architectuur, licht en schaduw, Visuele integratie Om het rijk van de Chinese kunstdo?zie uit te drukken, hoop ik dat elke noot het oosterse gedicht onthult. Zo’n muziekscene, ik denk dat het niet kopieerbaar is, alleen jij komt naar Shanghai, je kunt echt ‘in zo’n ruimte aanraken.’ Aankomen, voel de temperatuur en oprechtheid van de stad.

"Kijkend naar de wereldwijde prestatiemarkt," het ontbreken van de wereld "" theater "in het westelijke district van Londen, het" theater ", dat elk jaar toeristen over de hele wereld aantrekt.

In de industrie binnen, een goede parkeerprestaties kunnen een cultureel visitekaartje van de stad zijn om de zachte kracht van de stad te verbeteren.

  Bovendien, in Shanghai, "Tijd en Space Tour" "Sleeping Night", het succesvolle geval van het ingezeten merk, zodat de prestatiedienst verdere test de "Stationery Economy" meer moed en vertrouwen heeft.

关于作者

admin administrator